Havadis53

Bahçeli: Akşener, Rize ziyareti olay çıkarmak için planlanmıştır

Bahçeli: Akşener, Rize ziyareti olay çıkarmak için planlanmıştır
356 views
25 Mayıs 2021 - 14:42

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretinin olay çıkarmak için tasarlandığını ileri sürdü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize ziyaretindeki saldırısını değerlendirdi. Bahçeli, Akşener’in Rize ziyaretinin olay çıkarmak için tasarlandığını ileri sürdü.

Devlet Bahçeli, “Bizi düşündüren de İP Başkanının tavrıdır. Geçen hafta sayın Cumhurbaşkanını katil Netanyahu’ya benzeten ve ardından da Rize’ye giden İP Başkanının bu adımları incelenmeli ve nasıl bir oyunun sahnelendiği ortaya çıkarılmalıdır.” dedi.

Bahçeli, şöyle konuştu:

Asıl bizi düşündüren İP’in Başkanı tarafından üstlenilen provokatörlük rolüdür. Geçen haftaki grup konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı’nı katil Netanyahu’ya benzeten ve siyonizme gülücükler saçan bu şahsın, birkaç gün sonra Rize’yi ziyaret ederek müessif olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına yatırılmalıdır.

 

İP Başkanı’nın bile bile sanki toplumsal huzurluğun fitilini tutuşturmak için Rize’ye gitmesi yalnızca öngörüsüzlükle izah edilemez. Bu şahsın, Netanyahu benzetmesinden sonra Rize’ye ziyareti baştan ayağa planlıdır.

Esnaf geziyorum diyenler esnafa tekme tokat musallat olmalıdır. İP’in Başkanı ateşle oynamıştır. 1959 Uşak olaylarında oluğu gibi şiddet olaylarının ilk halkası olması için ortaya çıkarılmıştır.

Ismarlama sorusu birden bire gündeme oturmuştur. Viranşehir Savcısı’nın durumu da bir başka üzerinde durulması gereken muammalı durumdur. Şaibeli olaylar üst üste çakışmış, biri biterken diğeri başlamıştır.

timbir - birlik haber ajansi