Havadis53

Koray Aydın Rize Milletvekili Avcı’yı Provakatörlükle suçladı

Koray Aydın Rize Milletvekili Avcı’yı Provakatörlükle suçladı
332 views
22 Mayıs 2021 - 20:12

İyi Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı’yı provakatörlükle suçladı.

Sosyal medya hesabı Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylayımda hashtag açarak “#ProvokatörMuhammedAvcı” paylaşımında buludu.

Aydın Rize’ye geliş amacını ise şöyle aktardı: ” Bizim amacımız; Rize #İkizdere’deki doğa ve orman katliamını yerinde incelemek. Bizim amacımız; köylünün, esnafın yoksulun derdini dinlemek. Bizim amacımız; milletin derdini mecliste ve meydanda dile getirmek.  Misafire kurduğunuz tezgâh ne kadar zavallı!  #ProvokatörMuhammedAvcı”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

sanalbasin.com üyesidirGazeteler