Havadis53

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi e-Twinning Projesi Öğrencilerini Ağırladı

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, “Çiçeklerin Dünyası” isimli e-Twinning projesi ve kaleme aldıkları “Parvula” isimli fablı sunan Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerini ağırladı.

Rize İl Milli Eğitim Müdürü Tüfekçi e-Twinning Projesi Öğrencilerini Ağırladı
223 views
10 Aralık 2024 - 13:00

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, “Çiçeklerin Dünyası” isimli e-Twinning projesi ve kaleme aldıkları “Parvula” isimli fablı sunan Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerini ağırladı.Ziyarette öğrencilere Hüseyin Yardımcı İlkokulu Müdürü ve aynı zamanda öğrencilerin proje danışmanı Hüseyin Şentürk eşlik etti.

Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A sınıfı öğrencilerinin yürüttüğü uluslararası eTwinning projeleri kapsamında Okul Müdürü Hüseyin Şentürk’ün öncülüğünde proje ekibimizden öğrenciler danışman öğretmenleri rehberliğinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yusuf Tüfekçi ile bir araya geldiler.
Danışman öğretmenleri mentörlüğünde kaleme aldıkları Fabl hikayesi Parvula ve projeleri Çiçeklerin Dünyası hakkında öğrencilerimiz sunumlarını gerçekleştirdiler. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı ve Uzayda gerçekleştireceği deney için yanında götürdüğü bitki hakkında yaptıkları araştırma çalışmalarından söz eden öğrenciler paylaşımda bulundular.
Milli Kütüphane arşivine sesli kitap olarak da kaydettiğimiz Parvula proje öğrencilerimiz tarafından müdürümüze takdim edildi. CineMagic projesi ile gençler için Avrupa sinema eğitimi sunan CinEd platformu Sakarya Üniversitesi işbirliğiyle ülkemizi ve şehrimizi tanıtan çekimler yaptıkları sınıf arkadaşlarıyla birlikte oluşturdukları kısa film çalışmamızla katkı sunduğumuz projemiz Bulgaristan yıllık eTwinning ödüllerinde birincilik alan çalışmalarını yurt dışındaki arkadaşlarımızdan aldığımız Türkçe el yazısıyla gönderdikleri yeni yıl kartlarından örnek takdim ederek çalışmalarını sonlandırdırlar.
timbir - birlik haber ajansi