Havadis53

Rize’de 1 kilo 708 gram esrar maddesi ele geçirildi

Rize’de 1 kilo 708 gram esrar maddesi ele geçirildi
144 views
27 Ağustos 2021 - 20:00

Rize’de 1 kilo 708 gram esrar maddesi ile 21 kök kenevir bitkisinin ele geçirildiği operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ardeşen ilçesine bağlı Yurtsever köyünde R.S, E.S. ve Ç.S’nin uyuşturucu imal edip sattığı ve kullanmak için uyuşturucu bulundurduğu bilgisi üzerine ev ile eklentilerinde arama yaptı.

Aramada, 1 kilo 708 gram esrar maddesi ile 21 kök kenevir bitkisinin yanı sıra ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüpheliler R.S, E.S ve Ç.S, gözaltına alındı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

sanalbasin.com üyesidirGazeteler