Havadis53

Sedat Peker’den Süleyman Soylu’ya ‘Nihat Mete’li’ cevap

Sedat Peker’den Süleyman Soylu’ya ‘Nihat Mete’li’ cevap
324 views
24 Mayıs 2021 - 23:14

Haber Türk’te yayınlanan Kübra Par’la Açık ve Net Programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sedat Peker’in 90’lı yıllarda Rize’de bir cinayet işlediğini ve davanın hemen kapatıldığını iddia etti.

İddialara ise suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine ait Twitter’dan cevap vererek ‘Rize’de bahsettiğin cinayet davasıyla ilgili bana avukat ayarlayan doğru yol il başkanı nihat meteyle senin baban kör hasandı. O zaman senin baban ayarladı bu işleri’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

sanalbasin.com üyesidirGazeteler