Havadis53

Turist gidiyor çöpü kalıyor

Dünyaca ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası ,yaz mevsiminde her gün yerli yabancı yüzlerce turistin akınına uğruyor. Gün boyu doğayla iç içe zaman geçiren turistler gidince geriye piknik alanlarında rastgele bıraktıkları çöpleri kalıyor.

Turist gidiyor çöpü kalıyor
555 views
16 Temmuz 2023 - 19:00

HABER: ARZU ERBAŞ

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesindeki dünyaca ünlü olan Ayder Yaylası’na özellikle yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösteriyor. Her gün binlerce turist, muhteşem güzelliklerini görmek için Ayder Yaylasını ziyaret ediyor. Yemyeşil coğrafyası ile turistlere görsel güzellikler sunan yayla, turistler gidince çöplerle baş başa kalıyor. Yaylanın merkezindeki piknik alanlarını kullanan birçok turist çöpleri rast gele etrafa bırakıyor. Çamlıhemşin Belediyesi ekipleri gün boyu piknik alanlarını dolaşarak hem turistleri uyarıyor hem de atılan çöpleri temizliyor. Ekipler gün boyunca çöp toplama işlemine devam etse de piknik yapan turistlerde çöplerini bırakmaktan vazgeçmiyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
timbir - birlik haber ajansi

© 2025 Havadis53. Tüm Hakları Saklıdır. | www.havadis53.com.tr