Havadis53

Vali veli oldu “ Misafirin Var Rize “ ziyareti yapıldı

3 çocuğu da öğrenci olan Rize Valisi İhsan Selim Baydaş veli olarak, Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında yürütülen “Misafirin Var Rize” projesi kapsamında Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve çocuklarının öğretmenlerini evinde ağırladı.

Vali veli oldu “ Misafirin Var Rize “ ziyareti yapıldı
520 views
19 Ocak 2024 - 18:30

HABER: ARZU ERBAŞ

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafında yürütülen “Misafirin Var Rize” projesi kapsamında yapılan veli ziyaretlerinde sıra Rize Valisi İhsan Selim Baydaş’a geldi. Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesinde iki, Kurtuluş İlkokulunda bir çocuğu eğitim gören Vali İhsan Selim Baydaş veli olarak eşi Zeynep Baydaş ile birlikte Valilik Konutunda çocuklarının öğretmenleri ve diğer yetkilileri ağırladı.

Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz, Daire Başkanı Eda Doğankaya, Şube Müdürü Resul Kul, Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Muharrem Dindar, Kurtuluş İlkokulu Müdürü Handan Yenigün ile Baydaş ailesinin çocuklarının sınıf rehber öğretmenleri Hafize Kaymakçı, İsmet Karataş ve Seher Keskin katıldı. Çocukların genel durumu, beklentiler gibi konuların görüşüldüğü ziyarette karşılıklı temenniler dile getirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
timbir - birlik haber ajansi

© 2025 Havadis53. Tüm Hakları Saklıdır. | www.havadis53.com.tr