Havadis53

KALKANDERE VAKFINDAN 182 ÖĞRENCİYE BURS VE EĞİTİM YARDIMI DESTEĞİ

KALKANDERE VAKFINDAN 182 ÖĞRENCİYE BURS VE EĞİTİM YARDIMI DESTEĞİ
428 views
23 Kasım 2022 - 21:23

Kalkandere Eğitim Sağlık Çevre ve Kültür Vakfı ve Derneği Başkanı Hasan Demirkaya yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

”Kalkandere Vakfı 10 Haziran 1998 yılında KAMUYA YARARLI hizmetler sunmak üzere Mimar Sinan Mah. Doğancılar Cad. No:5 Kat 3 Daire: 5 “Üsküdar-İstanbul’da kurulmuştur. Vakfın tam adı KALKANDERE, EĞİTİM, SAĞLIK, ÇEVRE VE KÜLTÜR VAKFI olup, kısa adı KALKANDERE VAKFI’dır.

Vakfın amacı, Anayasada, demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olarak tanımlanan, cumhuriyetin temel ilkelerine ülkenin bölünmez bütünlüğüne bağlı kalınarak; toplumun, eğitim-bilim, sağlık, çevre koruma, kültür ekonomi, turizm ve diğer yönlerden gelişmesine; toplumun ve üyelerin sosyal yardımlaşma ve dayanışmasına katkıda bulunmaktır.Bu amaçla kurulduğu günden beri hizmetlerini her geçen yıl arttırarak çalışmalarına devam etmektedir.

Her yıl olduğu gibi bu yılda yaklaşık 130’u kız öğrenci olmak üzere toplamda 182 öğrenciye BURS ve EĞİTİM YARDIMINDA bulundu. Aylık 450 TL Burs 400 TL Eğitim Yardımı olarak yatırılan desteklerin 2.si 23 Kasım itibarıyla öğrencilerimizin hesaplarına aktarıldı.

Bu hizmetlerin yürütülmesinde maddi ve manevi desteklerini eksik etmeyen kıymetli Kalkandereli Hayırseverlere , İş insanlarına teşekkür ederiz.

Ülkemizin müessir medeniyetler seviyesine çıkmasına öncülük edecek olan Kalkandereli öğrencilerimizin, Kalkandere Vakfı olarak her daim yanındayız.

Yanında olmaya da devam edeceğiz. Bu amaçla gayret ve emek sarfeden Vakıf ve Dernek Yönetim Kuruluna da teşekkür ederiz. Gençlerimize eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.”

timbir - birlik haber ajansi