Havadis53

Muharrem İnce, Rize’den seslendi: “Türkiye’nin umuda ihtiyacı var”

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Rize’deki aday tanıtım toplantısında hem iktidarı, hem muhalefeti eleştirdi. İnce “Türkiye’nin bir umuda ihtiyacı var. Türkiye’nin yeni söylemlere ihtiyacı var” dedi

Muharrem İnce, Rize’den seslendi: “Türkiye’nin umuda ihtiyacı var”
494 views
14 Nisan 2023 - 17:24

Konuşmasında AKP iktidarının 21 yılından hesap soracağına dikkat çeken Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Rize’de önemli mesajlar verirken şöyle konuştu: “HESAP SORACAĞIM” Soruyorum, Son dört yılda mı? çalındı. 21 yılda mı? çalındı. Niye 4 yıl mı? 21 yıl mı? diye soruyorum. Çünkü Babacan ile Davutoğlu 17 senesinde var bu işin. 4 senesinde yok! Yani Babacan paranın başındaydı. Maliyenin, Hazinenin başındaydı. Bu paralar son dört senede mi çalındı? 21 senede mi çalındı? Peki bu paraları geriye alacaksan Babacan’ın döneminde çalınan paraları alacak geri alacak mısın? Davutoğlu’nun döneminde çalınanları geriye alacak mısın? Alacaksan Cumhurbaşkanlığı yardımcından nasıl alacaksın? Bu sorunun cevabını istiyorum. Ben hepsini geri alacağım merak etme. 21 yılı.

“MERAK EDİYORUM”

Gerçekten bu soruyu merak ediyorum. Son dört yılda mı çalındı 21 yılda mı çalındı? Nasıl alacaksın? Ali Babacan’ı yüce divana gönderecek misin? Önceden göndereceğim diyordun. Ben göndereceğim. Davutoğlu’na 2015’in Haziran, Kasım ayları arasında patlayan bombaların hesabını soracak mısın? Ben soracağım. Suriyelileri ona soracak mısın? Ben soracağım.

“TÜRKİYE’NİN UMUDA İHTİYACI VAR”

Değerli arkadaşlarım Türkiye’nin bir umuda ihtiyacı var. Türkiye’nin yeni söylemlere ihtiyacı var. Biz bu ülkede üretimi arttıracağız. Tarımı destekleyeceğiz. Eğitimin niteliğini yükselteceğiz. Mültecileri göndereceğiz. Yargıyı bağımsız tarafsız, hızlı, etkin, adil bir konuma getireceğiz. Biz bunları gerçekleştireceğiz. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Şeytan taşlamaktan tavaf edemiyoruz. İşimiz zor. İftiralar tehditler karalamalar sahte belgeler havalarda uçuşuyor. Ama bunlara boyun eğeceğimizi zannediyorlar. Asla boyun eğmeyeceğiz asla. Biz doğru bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Bugün dedemin memleketinden başlamak istedim. Hepinize teşekkür ediyorum. Katılımınız için. Milletvekili adaylarımız; Atilla Kayhan, Nihal Demir, Furkan Kazmaz arkadaşlarımızı size emanet ediyorum, sizi de Allah’a emanet ediyorum. Çok teşekkür ediyorum.

Program Memeleket Partisi Rize Milletvekili adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir ve Furkan Kazmaz’ın tanıtılmasının ardından sona erdi.

Haberin Videosu;

Muharrem İnce Cuma namazını Rize merkez Şeyh Camii’nde kıldı. Namaz sonrası Fotoğraf çekilmek isteyen, herkesle fotoğraf çekilen Muharrem İnce yoğun ilgi ile karşılaştı.

Kuyumcular  sokağı ve Atatürk Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Muharrem İnce, Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak ve beraberindeki Rize milletvekili adayları Atilla Kayhan, Nihal Demir ve Furkan Kazmaz vatandaşlarla sohbet etti.

timbir - birlik haber ajansi